Használati útmutató

GREEN-PEX AFO tűzoltó labda a hatékony tűzvédelem!

Legfejlettebb technológia, egyszerű felszerelhetőség és használat, maximális biztonság.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

  1. Szerelje fel a GREEN-PEX AFO tűzoltó labda konzolját 30 cm-es magasságban a tűz lehetséges keletkezésének helye fölé, majd helyezze bele a GREEN-PEX AFO tűzoltó labdát oly módon, hogy a rajta lévő kék nyíl a föld felé mutasson.
  2. A leghatékonyabb tűzoltó hatás elérése érdekében javasolt egyszerre 2 db GREEN-PEX AFO tűzoltó labda egymás melletti elhelyezése.
  3. A labda tűzoltó hatását 2-3 m³- es térben, 4-6 m²-es felületen fejti ki.
  4. Amint a gyújtó mechanizmus (gyújtó zsinór) nyílt lánggal érintkezik, a labda aktiválódik. A hatóanyag tartalma és a szétrepülő részecskék az égés közvetlen környezetében, 5-8 m² területen szóródnak szét, porfelhőt hozva létre. A labda működésekor a benne lévő oltóanyag a kialakuló kezdeti tüzet 3-10 másodpercen belül hatékonyan oltja, megfékezi a továbbterjedését. A tűzoltó labda aktiválódása hanghatással jár, ami kb. egy petárda hangrobbanásának felel meg (120-127 dB) és egyben alkalmas figyelem felkeltésére is.
  5. Ha a labda elhelyezésétől eltérő helyen keletkezik tűz, vegye ki a labdát a tartóból és gurítsa a tűz fészkébe arra törekedve, hogy az égő anyag középpontjába kerüljön. A tűzoltó labda aktiválódásának feltétele, hogy a keletkezett tűz lángja érintkezzen a gyújtó mechanizmussal (gyújtó zsinór).

Talpra állítva:      Falhoz rögízve: 

Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanúsítvány száma: 660-32-2107

Származási hely: Xiamen, Kína

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

AKCIÓ 2018. 12. 20-ig